۱۵۵۸ اگر به آشپزی علاقه دارید این مطلب رو از دست ندهید!

آشپزی یکی از جذاب ترین سرگرمی های دنیاست!
این جمله را از یکی از دوستانم که مدت زمان زیادی را تنها زندگی کرده است شنیدم و زمانی که خودم هم آشپزی را تجربه کردم به این جمله ایمان آوردم.
تا حالا دقت کردید که شما هم از همان مواد اولیه ای استفاده می کنید که یک سرآشپز ماهر برای پخت غذاهایش استفاده میکند ولی بین طعم و مزه غذای شما و سرآشپز اختلافی از زمین تا آسمان وجود دارد! تفاوت در چیست؟ آیا شما هم می توانید مانند او این هنر را به نتیجه برسانید؟
بله! شما هم می توانید. از نکات کلیدی ذکر شده در این پست استفاده کنید تا تغییری عمده در نتیجه آشپزی خود ایجاد کنید.
نگه داری از آب مرغ و سبزیجات
هرگاه آب مرغ،
گوشت یا سبزیجات شما زیاد آمد، دور نریزید؛ بلکه آب را در قالب یخ بریزید و
در فریزر بگذارید و هر بار که بخواهید سوپ یا خورشتی درست کنید می توانید
از یک یا چند قالب آب مرغ یا گوشت یخ زده استفاد ه کنید.
سبز ماندن جعفری
همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
افزایش غلظت سوپ
برای
غلیظ کردن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیب زمینی قبل از سرو کردن به آن
اضافه کنید و یا کمی آرد گندم یا جوانه گندم در حین پخت به آن اضافه کنید.
جذب چربی از سوپ یا خورش
برای
برداشتن چربی از یک سوپ یا خورش در کیسهٔ نایلونی تمیزی، چند قطعه یخ
بیندازید و در آن را محکم ببندید و در ظرف غذا بیندازید. چربیها به دور یخ
جذب شده و شما به آسانی می توانید آنها را بردارید.
جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز
اگر کلم قرمز شما در هنگام پخت آبی یا بنفش باشد، به آب کمی سرکه اضافه کنید تا کلم بار دیگر قرمز شود.
تشخیص پخته بودن اسپاگتی
برای آزمایش پخته بودن اسپاگتی، یک قطعه از آن را روی در قابلمه بگذارید، اگر چسبید، اسپاگتی پخته است.
راهکار